PARTNER ONDERSTEUNING: EE’YOO

PARTNER ONDERSTEUNING: EE’YOO

De organisatie

ee’yoo gelooft dat de energietransitie een grote kans is om woningen mooier en gezonder te maken. ee’yoo is initiatiefnemer van het nieuwe samenwerkingsmodel waarmee grootschalig renovatieprojecten kunnen plaatsvinden. Iedereen houdt zich aan vaste werkafspraken zodat de woningen op een betaalbare manier kunnen worden uitgevoerd. De nauwe samenwerking tussen grote fabrikanten en een uitvoeringsorganisatie met lokale slagkracht maakt het mogelijk dat teams iedere week 25 woningen kunnen opleveren. Doel is een aanzienlijk marktaandeel van de 2.000.000 woningen in te nemen die binnen 12 jaar in Nederland energie neutraal moeten worden gerenoveerd.

De rol binnen het samenwerkingsverband

De kennis van ee’yoo wordt gebruikt voor de ontwikkeling en optimalisatie van de ICT die nodig is voor de ee’yoo app en het gebouw gebonden contractmanagementsysteem. ee’yoo is in staat om per woning een voorspelling te doen van de kosten, onderhoud en het energiegebruik gedurende de looptijd van de gebouwgebonden lening.

Over Arjan Bijman en René Pie

Arjan Bijman (coördinator) is expert op gebied van meettechnologie met ICT in combinatie met financiële- en energiedatamanagementsystemen. Hij weet alles over slim en effectief omgaan met energievraagstukken en kostenreductie. Ook als ondernemer heeft hij zijn sporen verdiend; zo was hij Innovatief Ondernemer van het jaar in Nederland.

Voormalige topsporter René Pie heeft ruime ervaring als consultant bij energievraagstukken. Hij leidt complexe projecten op het gebied van woningverbetering, waarbij hij scherp oog heeft voor de politieke-, bestuurlijke- en commerciële belangen.

ee’yoo
www.eeyoo.nl

Arjan Bijman
René Pie