PARTNER ONDERSTEUNING: ENERGIE VAN NU

PARTNER ONDERSTEUNING: ENERGIE VAN NU

De organisatie

Energievan.nu is gespecialiseerd in complexe vraagstukken bij de verandering van de energiesector. De consultants kenmerken zich door diepgaande kennis en ervaring en worden ingezet bij ICT-veranderingsprocessen, implementatie en ondersteuning. Grootste klanten zijn netbeheerders zoals Stedin, Cogas, Westland en Rendo.

Energievan.nu is partnerbedrijf van ee’yoo, mede initiatief- nemer van Klimaatmissie Nederland. Hun programmeurs ondersteunen de softwareontwikkeling van ee’yoo, de diensten die nodig zijn in grootschalige woningrenovaties. Zij zorgen ervoor dat de samenwerkende partijen sneller en effectiever met elkaar kunnen communiceren, en regelen de contract- afhandelingen tussen de partijen onderling.

De rol binnen het samenwerkingsverband

Als een gemeente, institutionele belegger of woningbouw- coöperatie een wijk of buurt gasloos wil maken zijn de consultants betrokken bij de inventarisatie van de buurten, de selectie van geschikte woningen, de communicatie tussen de woningeigenaren en het trainen van energieloketmedewerkers voor het acquisitietraject bij grootschalige woningrenovaties. Voornaamste opdrachtgevers zijn hierbij de provincie Utrecht en de gemeente Amersfoort, Eemnes en Leusden.

Energie van Nu
www.energievan.nu

René Pie
Rob Goudriaan