PARTNER FABRIKANT: LG

PARTNER FABRIKANT: LG

Warmtepompen, boilers en zonnepanelen

De organisatie

Als wereldwijde organisatie op het gebied van geavanceerde technologie biedt LG duurzame klimaatsystemen voor elk doel. De producten van LG onderscheiden zich door het gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen alsmede de hoge energie-efficiëntie. Daarnaast heeft LG in Nederland gedurende de afgelopen tien jaar ruime ervaring opgedaan met het realiseren van aardgasloze gebouwen.

De rol binnen het samenwerkingsverband

In de huidige transitie van aardgas naar All Electric deelt LG als leverancier van moderne warmtepompen graag haar technische kennis en de opgedane ervaring. Het delen van deze kennis is voor LG een belangrijk speerpunt binnen de samenwerking tussen R&D en Engineering, het vormt namelijk de basis voor innovatie en het opzoeken en verleggen van de grenzen. LG is van mening dat het voortdurend verbeteren van producten alleen mogelijk is in samenwerking met goede partners.

Over Wilco Henzen en Richard de Waal

Wilco Henzen startte zijn carrière binnen de klimaatbranche in 1999, inmiddels is hij al 8 jaar werkzaam voor LG Air Solutions. Wilco is betrokken geweest bij het opzetten van de b2b-markt. Hij is BREEAM-gecertificeerd en de afgelopen jaren actief betrokken bij de energietransitie.

Richard de Waal heeft ruim 15 jaar geleden de LG Air Solutions Benelux-organisatie opgestart. Als Directeur bij LG Air Solutions is hij sterk betrokken bij de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie.

LG Business Solutions
www.lgsolutions.nl
www.lgklimaat.nl

Wilco Henzen
Richard de Waal