MIJN KLIMAATPLAN

Voor elke woning bieden wij een totaaloplossing. Na een vrijblijvend persoonlijk gesprek stellen wij voor jouw woning vast welke maatregelen er nodig zijn voor een aardgasloze energievriendelijke woning voor de komende 20 jaar.

In dit plan wordt uiteraard meegenomen welke maatregelen er in jouw woning al zijn gedaan, wat je wensen zijn, wat je woonsituatie is en hoeveel geld je wilt besteden aan het verduurzamen van je woning. Je weet dan met een zekerheid van 80% wat het klimaatplan jou gaat kosten.

Op dit moment richten wij ons op bewoners van woningen die zijn gebouwd na 1995.
Waarom? Dat leggen we graag even uit. Lees meer …

ONZE PAKKETTEN VOOR WONINGEN DIE NA 1995 ZIJN GEBOUWD

Gemiddelde investering: € 16.750,-

Gemiddelde investering: € 18.250,-

Gemiddelde investering: € 24.500,-

VOORBEELD KLIMAATPLAN VOOR WONINGEN DIE NA 1995 ZIJN GEBOUWD

Om je een indruk te geven van een klimaatplan hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt. Kies hieronder de woonsituatie die bij jouw past, klik dan op de ‘+’ aan de rechterkant en kies een pakket.

Klik op één van de onderstaande pakketten om het voorbeeld-klimaatplan te openen.

Klik op één van de onderstaande pakketten om het voorbeeld-klimaatplan te openen.

Klik op één van de onderstaande pakketten om het voorbeeld-klimaatplan te openen.
Aan de hand van het persoonlijk gesprek zal blijken welk pakket het beste past bij jouw woning en woonwensen. Het gesprek is vrijblijvend en resulteert in een klimaatplan voor jouw woning dat je een aantal dagen na het gesprek per mail ontvangt. Je weet dan met een nauwkeurigheid van 80% wat de komende 20 jaar jouw kosten zijn om van het aardgas af te komen.