AAN DE SLAG IN AMERSFOORT

Aardgasvrij wonen & Warmtepomp

033Energie en Klimaatmissie organiseerden op 29 september een informatieavond comfortabel, energiezuinig en aardgasvrij wonen. Klimaatmissie en haar samenwerkingspartners hebben een Totaalpakket ontwikkeld voor woningen gebouwd na 1995. Het totaalpakket bevat een aantal maatregelen die je huis aangenamer, gezonder, energiezuiniger en aardgasvrij maken. Je start met een vrijblijvend (online) gesprek, waarbij Klimaatmissie je huis inclusief je woonsituatie bespreekt. Op basis hiervan wordt een Klimaatplan uitgewerkt, met een overzicht van maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden.

Tijdens de informatieavond werd het Totaalpakket toegelicht en kwamen bewoners aan het woord om hun ervaringen te delen.

Hieronder kunt u de complete presentatie terugvinden en staat ook de link voor het aanvragen van een Klimaatplangesprek en aanmelding voor de Pilot thermische batterij.

Totaalpakket voor woningen
gebouwd na 1995

In samenwerking met het Energieloket 033Energie hebben wij een Totaalpakket ontwikkeld voor woningen gebouwd na 1995. Het pakket bevat een totaalaanbod om je huis comfortabeler, gezonder, energievriendelijker en aardgasvrij te maken.

Persoonlijk gesprek en Klimaatplan

Tijdens een persoonlijk gesprek van 60 minuten wordt je hele huis inclusief je woonsituatie doorgenomen. De kosten hiervoor zijn € 125,- (incl. 21% btw). Je ontvangt binnen twee dagen na het adviesgesprek een Klimaatplan in je mailbox, hierin staan alle maatregelen inclusief een indicatie van de kosten. Je kunt hieronder een afspraak inplannen. Heb je een vraag, vul het onderstaande contactformulier in.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.