AAN DE SLAG IN AMERSFOORT

Steeds meer Amersfoorters verduurzamen hun woning. Ze isoleren, leggen zonnepanelen op hun dak of zijn op zoek naar mogelijkheden om hun woning duurzaam te verwarmen. We moeten van de fossiele brandstoffen af om de klimaatverandering tegen te gaan. Dat betekent ook wat voor jouw woning. Maar hoe doe je dat? Waar kies ik voor? Welke warmtepomp past het beste bij mijn woning? Is het verstandig om nu over te stappen of nog te wachten?

Totaalpakket voor woningen
gebouwd na 1995

In samenwerking met het Energieloket 033Energie hebben wij een Totaalpakket ontwikkeld voor woningen gebouwd na 1995. Het pakket bevat een totaalaanbod om je huis comfortabeler, gezonder, energievriendelijker en aardgasvrij te maken.

Download Brochure Totaalpakket Klimaatmissie

Gratis Klimaatplan voor jouw woning

Een gezonder binnenklimaat, lekker koel in de zomer, comfortabel in de winter en grip op je energiekosten! Hoe dan? Het begint met een vrijblijvend gesprek waarna er een gratis Klimaatplan voor jouw woning wordt uitgewerkt. Je woonsituatie wordt doorgenomen en de verschillende maatregelen die geschikt zijn voor jouw woning worden besproken. Dit alles inclusief de kosten, subsidie(s) en de financieringsmogelijkheden.

Laat je vrijblijvend informeren

Aan de slag met je woning? Klimaatmissie Nederland helpt je graag. Maak een persoonlijk gesprek voor een gratis Klimaatplan.  Heb je een vraag, vul het onderstaande contactformulier in.

Gratis Klimaatplan aanvragen

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.