AMERSFOORT: VATHORST GASLOOS

AMERSFOORT: VATHORST GASLOOS

Projectomschrijving

Ben je toe aan het vervangen van je gas cv-installatie? Of wil je aan de slag met het energiezuinig of helemaal energieneutraal maken van je woning. In Vathorst zijn wij bezig om alle woningeigenaren te faciliteren met alle installatietechnische maatregelen die je kan toepassen voor het verduurzamen van je woning. Van persoonlijk advies, inmeten, tot de daadwerkelijke uitvoering en installatie verzorgt het samenwerkingsverband van Klimaatmissie Nederland. Begin juni organiseren we voor de inwoners van Vathorst een Roadshow en een buurtbijeenkomst. Ook is het mogelijk om persoonlijk gesprek aan te vragen. Hieronder leest u er alles over.

Welke huizen?

Alle huizen in de wijk Vathorst komen in aanmerking om mee te doen aan dit project. Door middel van deze collectieve woningrenovatie via gebouwgebonden financiering, is het voor alle huiseigenaren mogelijk en financieel haalbaar om hun woning energiezuinig en gasloos te maken.

Voorgestelde maatregelen

  • Radiatoren met frisse luchttoevoer
  • Warmtepomp en boiler
  • Nieuw leidingwerk
  • Meterkast, zonnepanelen en
    inductie koken

Financiering

De financiering van deze collectieve woningrenovatie naar gasloze woningen gaat via het Nationale Energiebespaar Fonds. Je hoeft dus niet je hypotheek te verhogen of een grote pot spaargeld te hebben. Lees meer…

Volgende >