AAN DE SLAG IN FLORIANDE WEST – HOOFDDORP

Om bewoners in de wijk Floriande West op weg te helpen, biedt Klimaatmissie Nederland in samenwerking met Energieloket Haarlemmermeer een totaalpakket aan voor woningen gebouwd na 1995.

Het pakket is een totaalaanbod om je huis aangenamer, gezonder, energiezuiniger en aardgasvrij te maken. Wat gaan we doen? Het begint met een vrijblijvend gesprek, waarna er een gratis Klimaatplan voor jouw woning wordt uitgewerkt. We nemen samen je woonsituatie door en bespreken verschillende maatregelen die voor jouw woning geschikt zijn, inclusief de kosten en de financieringsmogelijkheden.

Informatieavond op maandag 24 januari en maandag 31 januari

Woningeigenaren in Floriande West zijn van harte uitgenodigd voor één van de online-informatieavonden op maandag 24 en 31 januari. De bijeenkomsten starten om 19:30 uur. Na een introductie van het Energieloket zal Klimaatmissie Nederland het totaalpakket presenteren. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden informatieavond
Folder totaalpakket woning na 1995 downloaden
Gratis klimaatplan aanvragen

Vragen

Heb je vragen of ben je afwezig tijdens de informatieavond, maar heb je wél interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over het totaalpakket?

Stuur dan een mail naar info@energielokethaarlemmermeer.nl
of bel naar: 023 204 10 08.