Uitnodiging

Bewonersbijeenkomst Verduurzaming Achterom

Beste bewoners van appartementencomplex Achterom,

In de afgelopen periode is in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn om de woningen van Achterom te verduurzamen. Wij vertellen u er graag meer over op de bewonersbijeenkomst op donderdag 21 september. U bent van harte uitgenodigd.

Welke verduurzamingsmaatregelen zijn slim voor uw appartementencomplex?
Met het nemen van verduurzamingsmaatregelen willen we toewerken naar energiezuinig, comfortabel en toekomstbestendig wonen in Achterom. Woningen met meer comfort, een beter binnenklimaat, een lagere energierekening en wonen zonder aardgas. Met deze ambities is een plan voor de verduurzaming gemaakt.

We presenteren het verduurzamingsplan op 21 september

Het verduurzamen van een appartementencomplex is een flinke klus. Daarom is het belangrijk dat wij u goed informeren over het voorgenomen plan. En wat dat voor uw persoonlijke situatie betekent. De volgende onderwerpen bespreken we tijdens de bijeenkomst:

  • Presentatie plan
  • Energie- en huurkosten
  • Wat betekent dit ongeveer voor mijn appartement en maandlasten?
  • Wensen bewoners
  • Proces en planning

Bent u er bij? Uw mening telt

We vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar vragen kan stellen en kan meepraten over de toekomst van appartementencomplex Achterom. We hopen u daarom te zien op donderdag 21 september om 19.30 uur in de vergaderzaal beneden (rechts van de ingang naar de appartementen, bij Just Brand). Zijn er in de tussentijd al vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar Rachelle Chelius (rchelius@dalpha.org).

Aanmelding

Aanmelding
Om een indruk te krijgen wie er komen, willen wij u vragen om u aan te melden via onderstaand aanmeldformulier.

 

Aanmeldformulier Bewonersbijeenkomst Verduurzaming Achterom

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.