HET 3-STAPPENPLAN

Je woning energievriendelijk en comfortabel in 3 stappen

Een gezonder binnenklimaat, lekker koel in de zomer, comfortabel in de winter en grip op je energiekosten! Hoe dan? Het begint met een vrijblijvend gesprek waarna er een gratis Klimaatplan voor uw woning wordt uitgewerkt. Uw woonsituatie wordt doorgenomen en de verschillende maatregelen die geschikt zijn voor uw woning worden besproken. Dit alles inclusief de kosten, subsidie(s) en de financieringsmogelijkheden.

Persoonlijk gesprek en Klimaatplan

Tijdens een vrijblijvend 1-op-1 gesprek van 60 minuten wordt je hele huis inclusief je woonsituatie doorgenomen. Je ontvangt binnen twee dagen na het gesprek een Klimaatplan in je mailbox, hierin staan alle maatregelen inclusief een indicatie van de kosten.

Inmeten en offerte

Ben je akkoord met het Klimaatplan, dan kun je opdracht geven voor het inmeten van jouw woning. De kosten hiervoor zijn € 494,- (incl. 21% btw). Zaken zoals de plaats en de capaciteit van de warmtepomp, boiler, radiatoren etc. worden dan definitief bepaald. Na het inmeten wordt de definitieve offerte uitgewerkt.

Uitvoering en controle

Als je akkoord bent met de offerte, gaan we starten met alle aanpassingen in je woning. Wij helpen bij het aanmelden van de werkzaamheden voor de netbeheerder en het aanvragen van de subsidies. De uitvoering van alle maatregelen duurt circa 5 werkdagen.

Na de oplevering starten wij met de monitoring van de installatie. We controleren of de voorspellingen die wij hebben gedaan ook werkelijk kloppen. Daarnaast treedt het dynamisch onderhoudsplan in werking.

Laat je vrijblijvend informeren

Aan de slag met je woning? Klimaatmissie Nederland helpt je graag. Maak een persoonlijk gesprek voor een gratis Klimaatplan.  Heb je een vraag, vul het onderstaande contactformulier in.

Gratis klimaatplan aanvragen
Brochure downloaden

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.